De lekkerste recepten met burrata

Categories: Artikelen

Burrata is een heerlijke verse kaas die vaak wordt vergeleken met mozzarella maar eigenlijk een complete klasse apart is. Romig, smeltend op de tong en fantastisch bij allerlei hartige gerechten. Bij de Lindenhoff kun je dit pareltje van Italiaanse kaasmakerij nu kopen! Check alvast de 4 lekkerste recepten met burrata die we voor je op een rij hebben gezet!

Gegrilde witlof met uienjam en burrata

Misschien wel mijn absolute favoriet in dit rijtje en – ook heel handig – je kunt de ingrediënten voor dit recept met 1 druk op de knop bestellen. Het recept voor de gegrilde witlof met uienjam vind je hier terug.

Geroosterde witlof met burrata

Citrussalade met burrata

Net zo lekker maar een totaal andere variatie met burrata is deze. Heerlijk als dessert of als licht voorgerecht op een zomerse avond. Het recept voor deze citrussalade met burrata vind je hier.

Citrussalade met burrata

Salade met gegrilde peer, radicchio en burrata

Nog zo’n topsalade is deze met gegrilde peer, radicchio en burrata. Geen peren bij de hand? Probeer dan eens – heel verrassend – appel te grillen of perzik. Het recept voor deze salade met gegrilde peer vind je hier.

Salade met gegrilde peer en burrata

Salade van cimi di rapa, bloedsinaasappel en burrata

Nog nooit van cimi di rapa gehoord? Dit is je kans om deze verrassende groente eens te proberen! Check hier het recept voor de salade met cimi di rapa!

Salade met cimi di rapa en burrata

 

 

 

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.