Miljuschka’s favorieten week 24

Categories: Artikelen

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Opgetrommeld

Mijn kinderen waren verguld toen ik ze hun nieuwe broodtrommels gaf. Deze werden namelijk volledig gecustomized door Bineke! Zij personaliseert allerlei items, van zo’n coole trommel tot aan drinkflessen, bordjes en zelfs lunchpots, en handig product om je lunch of tussendoortje in mee te nemen naar school of tijdens een uitstapje.

Benieuwd wat je zelf voor design voor je kids zou kunnen maken? Check dan hier.

Lekker kratje

Mijn goede vriend en tv-kok Hugo Kennis heeft een nieuw soort maaltijdbox gelanceerd: De Krat van Hugo. Deze is gevuld met producten en recepten voor borrelhappen én een hoofdgerecht. Daar kun je vervolgens de perfecte wijn direct bij bestellen. Hugo praat je via beeld en geluid door de bereiding heen. Alle ingrediënten voor een perfecte avond, dus.

Hugo: “We mogen straks eindelijk weer gezellig borrelen en eten met elkaar. Een beter moment voor de introductie van deze krat hadden we niet kunnen bedenken!”


Elke 4 tot 6 weken komt er een Krat met nieuwe recepten en producten bij met bijpassende wijnen. De Wijnspecialisten van Gall&Gall selecteerden voor elk gerecht de perfect passende wijn, die je direct bij de Krat mee kan bestellen op de website en dan met de Krat wordt geleverd. 

Bestel nu de Krat van Hugo via www.dekratvanhugo.nl.

Afdrogen op sjiek

Met deze theedoeken van Ferm Living in een luxe linnenblend wordt afdrogen opeens wel een héle sjieke aangelegenheid!

Barbecuen in tijden van corona

Eind maart kreeg Leonie ter Veld, bekend van haar blog gewoonwateenstudentjesavondseet.nl, een idee. “De Corona-crisis was in volle gang en samen met Jan werk ik – net als vele anderen – thuis. Twee foodliefhebbers opgesloten in één huis, met een zelfgebouwde buitenkeuken in de tuin en lekker weer in het verschiet bleken de juiste de ingrediënten voor een gezamenlijk project. In zes weken tijd produceerden we een BBQ e-book van begin tot eind.”

Het boek is er nu: het heet Gruwelijk Grillen en wordt online als e-book verkocht. Hierin deelt ze 34 gruwelijk goede recepten om klaar te maken op de barbecue. Van klassiekers zoals broodjes braadworst, côte de boeuf en spareribs tot net even iets anders. 

Wat dacht je van gegrilde pompoen met pestodressing en burrata, Whisky can chicken met citroenmayo of gevulde paprika’s met shoarma? Een ideaal boek voor flexitariërs, want de helft van de recepten is vegetarisch, de andere helft bevat vlees of vis.

Het e-book is te koop via bol.com

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.