Alle blogs

Miljuschka in Mexico

Blogs — 28 maart 2020
Door Miljuschka Witzenhausen

Sharing is caring!

Aanstaande maandag is het zover en gaat mijn nieuwe programma live op 24Kitchen: Miljuschka in Mexico! In zes afleveringen neem ik je mee op reis door Mexico. Maandag om 22.00 uur is de eerste aflevering te zien op 24Kitchen. Mis het niet!

In de serie bezoek ik onder andere een aantal inheemse boeren en – zoals je van me gewend bent – deins ik niet terug voor het proeven van een aantal wel heel bijzondere gerechten en behandel ik in elke aflevering een specifiek Mexicaans ingrediënt.

Mexicaanse recepten

Terug in Nederland ging ik – geïnspireerd door de heerlijke Mexicaanse keuken – aan de slag met het maken van een aantal heerlijke Mexicaanse recepten die je binnenkort hier terug vindt op de site. De allereerste is – hoe kan het ook anders – een zoet gerecht en komt morgen al online. Ik mocht namelijk meekijken én meebakken met Luis Robledo. De beste banketbakker van Latijns Amerika. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief én check (straks) hier de Mexicaanse recepten!