Alle blogs

5 x de lekkerste bakrecepten voor moederdag

Blogs — 03 mei 2020
Door Miljuschka Witzenhausen

Sharing is caring!

Moederdag; die ene dag in het jaar dat we moeder net even meer verwennen. Dit jaar is dat wellicht wat moeilijker dan andere jaren en kun je alleen op afstand je moeder blij maken, maar er komt ooit weer een dag dat je wel samen met je moeder iets lekkers bij de koffie kunt eten.

En voor al die momenten heb ik hier mijn vijf favorieten voor Moederdag! Niet verrassend zijn het allemaal bakrecepten. Want wat is nou de beste manier om je liefde te laten zien? Juist! Met een lekker bakrecept!

Heerlijke boterkoek uit de airfryer

Boterkoek uit de airfryer

De boterkoek is natuurlijk gisteren pas gepost maar was meteen een doorslaand succes! En omdat wij vroeger ook altijd boterkoek aten, mag die zeker niet ontbreken. Het recept voor de boterkoek vind je hier!

Oreo cheesecake

mega oreo cheesecake

Inmiddels is mijn oreo cheesecake al bijna een klassieker te noemen. Decadent maar o zo lekker! Check voor het recept voor de oreo cheesecake.

Bananenbrood

Bananenbrood

Dat dit bananenbrood de allerlekkerste is hebben jullie al meer dan eens bevestigd. Een geweldig fijn recept dus om te delen op moederdag!

Check het recept voor het ultieme bananenbrood

Kokoskoekjes

Kokosmakronen

Wil je liever geen gluten of eet je moeder geen gluten dan is dit heerlijke recept voor kokosmakronen een topper. Makkelijk, snel klaar en een gegarandeerd succes bij iedereen.

5-kruiden cheesecake

Vijf kruiden cheesecake

En last maar zeker not least is deze top 5-spice cheesecake.

Waar ga jij je moeder mee verwennen? Ik hoor het graag! Succes met bakken en ondanks alles alvast een fijne moederdag volgende week.