Eenvoudige garnalen met hoisinsaus
10 minuten
Garnalen met hoisinsaus
Als je net als ik altijd een zak garnalen in de vriezer hebt, kun je dit snelle gerecht op elk moment in elkaar flansen. Eet de garnalen met rijst of roer er noedels doorheen, die vervolgens alle smaken van de saus opnemen.
Eenvoudige garnalen met hoisinsaus
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 el hoisin
- 2 el sojasaus
- 2 el rijstazijn
- Zonnebloemolie om in te bakken
- 600 gr rauwe garnalen gepeld of ongepeld
- 2 bosuien
- 400 gr gekookte noedels optioneel
Instructies
Instructies
- Meng de hoisin met de sojasaus en rijstazijn. Verhit een paar eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur en leg de garnalen in 1 laag in de pan. Bak 1 minuut, draai de garnalen om en bak nog ca. 30 seconden. Blus de pan af met de saus en bak nog ca. 30 seconden. Roer het geheel goed om zodat alle garnalen bedekt zijn met saus.
- Snijd de bosui in ringetjes en strooi over de garnalen.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!