Alle blogs

10x de leukste kerstcadeaus

Blogs — 13 december 2020
Door Miljuschka Witzenhausen

Sharing is caring!

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Het hele huis is inmiddels aangekleed met Kerstversiering! De boom staat al een week en ligt vol met cadeautjes. Ik ben er dol op! Maar wat is het toch moeilijk om elk jaar leuke cadeautjes te bedenken voor familie en vrienden. Om jou een beetje op weg te helpen heb ik een lijstje gemaakt met de 10 leukste cadeau-ideeën.

1 – Pukka Christmas Kilner

Pukka thee giftset

Een feestelijke selectie van 5 van Pukka’s biologische winterblends. Perfect voor de koude decembermaand dus! In het blik zitten 30 zakjes kruidenthee. De Pukka Christmas Kilner is hier verkrijgbaar voor €8,99.

2 – Hot chocolate bomb

Hot chocolate bomb

Hoe leuk is dit?! Chocolate bombs met mini marshmallows erin. Doe de bomb in een mok met warme melk, giet er nog een beetje warme melk overheen en voilà: heerlijke chocolademelk. De choco bombs zijn verkrijgbaar bij Bakkerij de Anti Gluut voor €9,90. Ook verkrijgbaar in andere smaken zoals banaan, aardbei en karamel. Smullen maar!

3 – Headspace

Headspace app

Deze app is echt mijn ultieme tip om tot rust te komen. Ik luister er elke avond naar. Soms ook in de ochtend als ik gestresst ben en even tot mezelf wil komen. Lijkt me heerlijk om deze ontspanning cadeau te krijgen. Via de website van Headspace kun je een maand- (€12,99) of jaarabonnement (€71,88) cadeau doen.

4 – Dopper thermosfles

Nog iets wat ik iedere dag gebruik: een Dopper thermosfles. Deze fles kun je het hele jaar door gebruiken. Hij houdt je drankje 9 uur warm en 24 uur koud. Super handig dus. De flessen zijn hier verkrijgbaar voor €29,50.

5 – Moon Wish Cards

Op zoek naar een origineel of bijzonder cadeau? Mei Fang Tan maakt onwijs mooie gepersonaliseerde prints. Ik vind de Duo Moon te gek. Hierop staat de maanstand afgebeeld van een specifieke datum, zoals je geboortedatum of die van je dierbaren. Tijdens het bestellen geef je de namen en geboortedata op. Bestel de Duo Moon Wish Cards hier voor €34,95.

6 – Microplane rasp

Microplane rasp

Ik heb heel veel keukengerei gebruikt in mijn leven, maar dit is toch wel een van mijn favorieten. Perfect voor het raspen van bijvoorbeeld citroen, gember, knoflook, chocolade en harde kazen. Deze moet je echt in je la hebben liggen. De rasp van Microplane is hier verkrijgbaar voor €23,50.

7 – Aroma diffuser

Een aroma diffuser! Voeg een paar druppeltjes etherische olie toe aan het water en dit apparaatje zal een heerlijke geur door je huis verspreiden. Wij hebben er zelf een thuis waar we de sleepy junkie oil in doen voor een betere nachtrust. De diffuser is verkrijgbaar bij The Spirit Junkies voor €79,95.

8 – Moon Calendar

We weten allemaal dat eb en vloed te maken heeft met de stand van de maan. Maar wist je ook dat de maan veel invloed heeft op het menselijk lichaam en de natuur? Er zijn zelfs boeren die zweren bij een betere oogst of bloei van planten als zij de cyclus van de maan volgen. Lieke en Jetteke van Lexmond hebben voor 2021 een scheurkalender gemaakt vol met tips over gunstige momenten, recepten en kennis over de kruiden in de natuur. De Moon Calendar 2021 is hier verkrijgbaar voor €24,95.

9 – Nordic Ware bakvorm

Nog een must have voor de bakfanaten: bakvormen van Nordic Ware. Ze kosten misschien veel geld, maar je krijgt er ook ècht goede kwaliteit voor terug. Door de anti-kleef laag in de bakvorm krijg je de cake ongeschonden uit de vorm. Dus mocht je wat meer budget hebben, dan is dit echt het ideale cadeau. Bovenstaande bakvorm is hier verkrijgbaar voor €51,95.

10 – 7x Anders van Jamie Oliver

Jamie Oliver 7x Anders kookboek

Deze kan natuurlijk niet in de boekenkast ontbreken! Mijn held Jamie Oliver heeft afgelopen augustus een nieuw kookboek uitgebracht waarin hij elke dag van de week spannende variaties maakt met alledaagse ingrediënten. Er staan 125 eenvoudige en overheerlijke recepten in. Het boek 7x Anders van Jamie Oliver koop je hier voor €29,99.